Кога настъпва алкохолната глупост?

banner-hepavital

Алкохолната концентрация в кръвта провокира много и различни реакции, както и изменения в човешкия организъм

 алкохолната
Известно е, че нарушенията в работата на нервната система са пряко свързани с концентрацията на алкохол в кръвта на човека

Когато количеството алкохол е 0.04-0.05%, мозъчната кора е един вид като изключена. Човек губи контрол над себе си, губи способността да разсъждава интелигентно. При концентрация на алкохол в кръвта от 0,1%, по-дълбоките части на мозъка, контролиращи движенията, са депресирани. Човешките движения стават несигурни и са придружени от безпричинна радост, паника, тревожност. един вид – палитра от емоции.

Въпреки това, при 15% от хората алкохолът може да предизвика депресия, желание за заспиване. С увеличаването на съдържанието на алкохол в кръвта, способността на човека да слуша и визуалното възприемане се отслабва, а скоростта на моторните реакции е намалена.

Концентрацията на алкохол, 0,2 процента, засяга областите на мозъка, които контролират емоционалното поведение на човек. В същото време ниските инстинкти се събуждат, появява се внезапна агресивност.

Когато концентрацията на алкохол в кръвта достигне 0,3 %, човек, макар и съзнателен, не разбира какво вижда и чува. Това състояние се нарича още алкохолна глупост.

Концентрацията на алкохол в кръвта с 0,4 % води до загуба на съзнание. Лицето заспива, дишането му става неравномерно, може да се случи неволно изпразване на пикочния мехур.

При концентрация на алкохол в кръвта от 0,6-0,7 % смъртта често е общ резултат.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.