Кои са трите най-полезни напитки?

banner-hepavital

От списъка с най-полезни напитки отсъстват бирата, виното и разбира се – алкохолните напитки. Последното дори не подлежи на коментар

напитки
Кои са най-полезните напитки? Освен трите, по-долу изброени, не трябва да забравяме и водата. Защото, без вода, човек умира след около десетина дни.

Ако престанем да пием вредни напитки, като алкохолните например, ще живеем не само повече, но ще бъдем и по-здрави. нека разберем кои са трите полезни напитки, освен водата. Както и защо те са полезни за здравето. И най-вече за черния дроб!

Медиците анализирали резултатите от няколко изследвания и посочили най-полезните напитки за здравето: чай, кафе, мляко.

Чаят е ценен източник на антиоксиданти и полифеноли, като последните се съдържат в по-големи количества в чая, отколкото в плодовете и зеленчуците. Тази напитка предотвратява развитието на атеросклероза, диабет, рак, подобрява паметта, подпомага борбата със стреса.

В кафето полезните полифеноли са още повече, отколкото в чая. То стимулира работата на мозъка, помага да се разсъним. Освен всичко друго е полезно и за черния дроб.

Ползата от млякото за храносмилането и костната система е известна отдавна. А наскоро учени направили ново откритие: жените, които употребяват по 4 и повече порции млечни продукти дневно, снижават с 30 на сто риска от развитие на миома на матката.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар