Колкото и трудно да беше, осъзнах, че не е невъзможно да се откаже алкохола!

banner-hepavital

Да се откаже алкохола е трудно, но не и невъзможно. Най-големият враг, който може да ви попречи в отказването на алкохола, сте вие самите

да се откаже алкохола

За да се откаже алкохола е нужно да станете приятели със себе си. Да забравите всичко и всички останали. Да се откаже алкохола е възможно само ако се помирите с миналото. Да, навярно ви звучи като някаква фантасмагория. Но, ако се вслушате в себе си, ще разберете, че някъде там, дълбоко във вас е скрито желанието да спрете да пиете. Защото знам, че имате моменти на просветление. Моменти, в които разбирате, че може да бъдете различни, или по-скоро – да бъдете себе си.

Аз съм майка на един такъв човек, като вас. Младо момче, което има проблеми с алкохола. И не осъзнава, че ако днес тези проблеми са сравнително лесно разрешими, след време зависимостта към алкохола е само един проблем, от който произтичат всички останали. Нещо като майка на проблемите.

Моят сина има този проблем с алкохола само от около година. Казвам „само“, но за нас тези 12 месеца са цяла вечност. Да си призная, има моменти, в които не съм много сигурна, че това ще отмине. Но не спирам да мисля, че все някога той ще успее. Защото, да се откаже алкохола е трудно, но не невъзможно!

Кирилка Г. от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар