Колкото повече пиех, толкова повече затъвах!

banner-hepavital

Аз, преди да започна да взимам капките Алкофитал, пиех много. Сега не пия толкова, но не мога да кажа, че съм отказал напълно алкохола. Пак си пийвам, ама не чак толкова

пиех

Пиех предимно водка. А водката е много коварно питие. Лошото при нея е, че не омагьосва така бързо, като останалите. А и не прави тежък махмурлук. Изобщо – коварна работа, ви казвам.

Как се забърках с алкохола? Не знам, направо не знам. Много невинно започна всичко, да се подражава на батковците, да се впишеш в колектива, за отмора, за компания… И аз, както не мога да отказвах – пиех ли, пиех… Но, усетих се, че започвам да затъвам. Защото онези, с които пиех, вече не учеха, завършиха, имаха по-добра работа от мойта. Имаха си и семейства. А аз си нямах нищо. Само това, че хората казваха за мен колко весело било в моята компания. На тях им е весело с мен, но аз, като се прибера у дома, и се чувствам нещастен.

И така се почна моето свършване. Или по-скоро – довършване. Последните години даже и компанията ми не струва. Събрах се с едни пияндета, дето нищо не става от тях. Затова реших да се отказвам. Млад съм, не съм прост човек, осъзнах се, започнах да се поправям. Кога ще се поправя съвсем – не знам. Радвам се, че се осъзнах и започнах да правя нещо, за да се поправя.

Митко П. от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.