Консумираният алкохол зависи от емоционалното състояние на зависимите от алкохола

banner-hepavital

Зависимите от алкохола трябва да имат пълно спокойствие около себе си и живот без излишен стрес, ако искат да се справят с предизвикателството по отказване на алкохола

зависимите от алкохола
Служители на клиниката „Майо“ откриха, че моментното настроение най-много влияе на нивото на консумация на алкохол при хората с алкохолизъм. Друго проучване показа, че мъжете с депресия пият по-рядко от тези, които не страдат от депресия. Изследването обхваща 287 мъже и 157 жени с алкохолна зависимост, според изданието Psych Central .

Учените са открили колко алкохолни напитки са използвали доброволците през последните 90 дни. Също така изследователите оценяват редица фактори, включително емоционалното състояние и наличието на психични разстройства. Експертите са открили, че мъжете, които са пристрастени към алкохола, прекарват един ден повече в пиене, в сравнение с жените, страдащи от алкохолизъм.

Нивото на консумация на алкохол зависи от емоционалното състояние на мъжете и жените с алкохолизъм. Количеството консумиран алкохол не е свързано със злоупотребата с други психоактивни вещества и тревожност. Мъжете-алкохолици с клинична депресия употребяват алкохол по-рядко от мъжете без депресия.

Затова е необходимо да се следи емоционалното състояние на зависимите от алкохола. Тези хора трябва да се изолират, доколкото е възможно, от преживяването и участието в стресови ситуации. Освен това, по време на отказването на алкохола, консултацията с психолог или психиатър е задължителна. Много добра работа върши и намирането на подходящ човек, който да е спонсор на зависимия.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.