Корекцията на зрението с лазер е ефективна, но има противопоказания

banner-hepavital

Корекцията на зрението трябва да бъде внимателно обмислена и коментирана със специалист. В никакъв случай човек не бива да се подлага, само защото така е решил


Корекцията на зрението е операция, която изисква да се намери и ангажира добър специалист. В никакъв случай не бива да се подхожда несериозно или повърхностно към едно такова начинание.

Лазерната корекция на зрението е вид операция, в която с помощта на специален лазер се извършва възстановяване на зрителната функция на окото. Тази процедура е противопоказана за хора, страдащи от рак, ендокринни заболявания, тежка форма на диабет и СПИН.

Ако има някаква степен на катаракта и глаукома, ако сте бременни и кърмещи жени също трябва да се въздържате от този вид намеса. Корекцията на зрението с лазер се прави след 21-22-годишна възраст, тъй като развитието на визуалната система завършва на тази възраст. В по-ранна възраст такава процедура може да е неефективна.

Индикациите за лазерна корекция са следните заболявания: миопия, т.е. миопия с висока степен, хиперпия и астигматизъм, визуален дефект, при който има намаление в яснотата на разглежданите предмети. Ефектът от корекцията на зрението може да продължи 10, 20 или повече години. Тя зависи от индивидуалните характеристики на човешкото тяло.

Следва да се отбележи, че след операцията вероятността за зрително увреждане остава в резултат на промените, свързани с възрастта. Ако решите да извършите лазерна корекция, трябва да се консултирате с офталмолог.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.