Кръвна група и характер – има ли значение при зависимост от алкохол?

banner-hepavital

III кръвна група (В) се появява по време на третия вселенски преход и е резултат от приспособяването към новите климатични условия и сливането на популациите


Неслучайно най-много хора от група В живеят в Китай, Индия, Пакистан, където хората отиват „да търсят себе си“. Именно те най-често стават вегетарианци. Хората от тази кръвна група по-трудно се поддават на зависимости.

Най-малобройната – IV (АВ), кръвна група е образувана чрез кръвосмешения и мутации, което пречи на еднозначното й възприемане. Тя е най-младата и най-рядката (не повече от 8% от земното население).

Безусловно, измененията, настъпили във
Вселената преди едно – две хилядолетия, способстват за раждането на хора с тази кръвна група. Те притежават признаците на останалите три. Геномът им е още млад и те се чувстват истински деца на Вселената. Открити са към света и са доверчиви, което невинаги е благоприятно за тях. За разлика от III кръвна група те лесно могат да започнат да злоупотребяват с храна, алкохол или други забранени вещества.

Най-често се събират с носители на I кръвна група (0), тъй като усещат на генно ниво потомъка на основния си прародител.

Оказва се, че появата на хора с различна кръвна група е обусловена от промяна в космическото пространство, настъпваща с определена периодичност – 40:20:10:1 хиляди години. Тази геометрична прогресия показва, че пространството е ускорило темпа на промените си и времето се свива в тези преходни периоди. Ние го усещаме по ускорения ритъм на живот.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.