Лекарите обясниха защо алкохола не трябва да се отказва от раз!

banner-hepavital

Защо не бива да се отказва алкохола от раз? Защото това би влошило здравето на онези, които дълго време са злоупотребявали с алкохола


Гастроентерологът Винсънт Хо от Университета в Сидни предупреждава: алкохолните напитки са много по-опасни, отколкото сме свикнали да мислим. Както съобщава „Korrespondent.net“, ако човек често пие, клетките на стомаха му ще бъдат унищожени.

Проведено е проучване на състоянието на 47 доброволци. Оказа се, че хората, които пият много голямо количество алкохол, и го поемат редовно, често имат признаци на увреждане на стените на стомаха и кървене. Установено е, че червеното вино има бактерицидни свойства, отчасти поради комбинация от киселинност и наличие на алкохол.

Още по-ефективни, от тази гледна точка, са напитките, съдържащи 60-80% алкохол. Те са в състояние да убият бактериите в устната кухина само за една минута. От друга страна, възстановяването на тъканите на стомашно-чревния тракт след пиене на напитки с 10% алкохолно съдържание отнема един ден. При редовно използване на алкохол хората може да имат диария, гадене и повръщане.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар