Лесно ли е да се превъзпитат лошите навици на мъжа?

banner-hepavital

Най-голямата женска илюзия е, че мъжът може да бъде превъзпитан

навици
Не ви харесват някои негови навици, но си казвате „Е, като се съберем да живеем заедно той ще ги промени под моето благотворно влияние“. Случва се, но се случва и мъжът да си вземе шапката, за да потърси някоя, която го харесва такъв, какъвто е.

Ако все пак много, много държите да попрекроите половинката си, вижте какво казва науката.

Навиците се командват от т.нар. автономна нервна система

Процесите протичат без съзнателното участие на мозъка. Образно казано, мъжът ви се връща от работа и се изтяга на дивана, без да си смени мръсните дрехи, със същата лекота, с която диша.

Ако иде в спалнята да се преоблече и после се втурне да ви помага в приготвянето на вечерята, трябва много да се притесните. Промяната на вкоренен навик не се случва без причина, както без причина не спира и дишането. Така че потърсете следи от червило по ризата му.

Шегичка, не се впрягайте. Може пък любимият да се е вслушал в думите ви колко нехигиенично за цялото семейство е да седи вкъщи с дрехите, с които е ходил къде ли не през работния ден. И да е пожелал да направи революционен скок – да се отърве от вреден навик. Това е единственият начин според учените – той да осъзнае и да пожелае. Иначе не става.

Първата ви работа в попрекрояването е да обяснявате. Търпеливо, меко, без нападки и обвинения, най-добре с малко шега и задължително с много любов. Изтъквайте защо иначе, а не така. Давайте примери с велики личности. Хитро разказвайте истории на принципа „Думам ти, дъще, сещай се, снахо“. Стимулирайте го и играйте на тънки струни в душата му: микробите по дрехите могат да са опасни за здравето на децата, мачка се панталонът, който всички толкова много харесвате, цапа се канапето, за което сте броили маса пари.

Като забележите, че мъжът поддава, веднага го улеснявайте. Щом искате да се преоблича, преди да легне на дивана пред телевизора, донесете домашните дрехи. С думите „Мили, сигурно много си се уморил. Не се разкарвай до спалнята, ето ти анцуга“. Не с „Я махай тия дънки, че кой знае къде си сядал“.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар