Лечение на алкохолизъм

При лечение на алкохолизъм ползвайте само капките Алкофитал – доказано ефективен продукт, помогнал на много хора да продължат живота си без да са зависими от алкохола

За лечение на алкохолизъм капките Алкофитал са доказаният продукт, който ще ви помогне.

лечение на алкохолизъм

Капките Алкофитал са изцяло билков продукт, който въздейства пряко върху центъра за зависимости в мозъка, като предизвиква  непоносимост при употреба на алкохол и тютюнопушене.

Капките Алкофитал са единственият продукт, който може да се използва за лечение на алкохолизъм без знанието на човека

Алкофитал въздейства положително на имунната система, като подпомага дейноста на черния дроб.

Билките, от които са направени капките Алкофитал подобряват съня и цялостното успокояване на организма

Една опаковка стига за 10 дни. Лечение на алкохолизъм е трудно, но с капките Алкофитал можете да се справите. .

 

Всички онези, които искат да се справят с алкохолната зависимост, изискват много повече от това да знаят, че алкохолизма е болест

Тези хора изискват постоянно внимание за симптомите, които са характерни за някои от опасните усложнения, причинени от алкохолизма.

Освен това зависимите от алкохола имат нужда от емоционална подкрепа, тъй като колкото и тежък да е случаят, тези хора са наясно с това как злоупотребата с алкохол е повлияла на техния живот и на този на близките им.

Лечение на алкохолизъм изисква състрадание, разбиране и подготовка за възстановяване от страна на техните близки и приятели.

 • Капките Алкофитал са единственото доказано средство за лечение на алкохолизъм, което може да осигури деликатно въздействие върху зависимият от алкохола. Капките Алкофитал могат да се дават тайно, като постепенно се развива непоносимост към алкохола , което преминава в пълно отказване.

Точно както страдащите от анорексия невроза, булимия, депресия или други хронични заболявания, така и всеки, който провежда лечение на алкохолизъм трябва да може да заживее успешно в среда, която не предизвиква мисли за пиене или желание да бъде отново пиян.

Ето защо спокойствието е много важно!

Капките Алкофитал са в състояние да осигурят това спокойствие, както на онзи, който ги употребява, за да сложи край на зависимостта към алкохола, така и на неговите близки.

Една от билките, които се съдържат в капките Алкофитал – зелен овес. Той има успокояващо действие. Това гарантира, че няма да има употреба на алкохол, предизвикано от стрес, афект или дори обикновено раздразнение.

Така зависимите от алкохола се научат да разпознават емоционалните промени и да идентифицират съзнателния избор, който те правят през целия си ден

Задачата на близките на онези, които лекуват своята алкохолна зависимост, е да предлагат разбиране, така че зависимите да придобият увереност в способността си да правят положителен, здравословен избор, да подобрят самочувствието си, да намалят стреса и тревожността, да се излекуват от травмата, която е провокирала желанието им да злоупотребяват с алкохол и да увеличат своето самосъзнание.

В България има предостатъчно лекарства и помощни средства, които могат да ви помогнат да се справите с негативните последици от заболяванията. Капките „Алкофитал“ са доказано НАЙ-ДОБРИЯТ начин за лечение на алкохолизъм. Това е 100 % билков продукт без аналог, който влияе върху центъра за зависимости в мозъка като предизвиква плавно намаляване на употребата на алкохол, до пълно отказване. Не на последно място капките Алкофитал подпомагат и нормализират имунната система.

При употреба на алкохол капките Алкофитал предизвикват  отвращение! 

Ако ви е писнало от лекарства и добавки, които не са нищо повече от панацея, не правете компромиси със състоянието си, нито с това на вашите близки. За лечение на алкохолизъм използвайте само капките Алкофитал.

Кои са билките, от които е направен Алкофитал?

 Шизандра е като скъпоценен камък в китайската лечебна медицина. Tова е доказано още преди три хиляди години. Поради липсата на транспорт или достъп до традиционната китайска медицина, тази изключителна билка остава тайна за останалата част на света. Удивителните ползи от шизандра са много. Тази чудна билка помага на тялото да се справи с умората и подобрява работата на сърцето, като едновременно с това гарантира и едно доказано през вековете удължаване на живота.

Alkofital_snОбърнете внимание как това е възможно с „Алкофитал“ и започнете да приемате тази добавка още сега.

 

Шизандра

Шизандра естествено повишава енергийните нива в организма заради адаптогенната си природа. Тази мощна билка подобрява клетъчната функция и естествен прираст енергия, която се изпраща по цялото тяло. Умствената концентрация и фокус се подобряват значително. Този адаптоген е в състояние да поддържа мозъка, да стимулира неговата работа и да подобри  концентрацията. Хората, които са приемали „Алкофитал“ споделят, че не само се чувстват по-добре, но и изглеждат значително по-свежи.

 

Алкофитал се считат за най-добрият начин за използване на шизандра, тъй като вкусът на малките червени плодчета не е от най-приятните и не всеки може да го оцени

По този начин се получава и по-висока концентрация на шизандра, което спомага за още по-ефективното действие на билката.

 Другата ценна билка, която прави действието на капките толкова доказано добро, е зеленият овес.

Зеленият овес е естествено средство за облекчаване на напрежението, понижаване на стреса, както и насърчаване на здравето на нервната система. Тази билка е едногодишно растение и традиционно се използва в народната медицина, както и в съвременното билколечение. Тя има сравнително широк спектър от приложения. Зеленият овес е отлична възстановителена и питателна трева, която е била използвана в продължение на векове от лечителите в Древна Индия.

 

Лечение на алкохолизъм с Алкофитал
Лечение на алкохолизъм с Алкофитал

Зеленият овес е и мощно средство, което помага за успокояване на мозъка и нервната система. Тази билка стимулира появата на един благоприятен за тялото седативен ефект, който понижава напрежението, намалява стреса и облекчава общата нервна възбудимост, като по този начин спомага за насърчаване и запазване на енергийните нива.Растението е ефективно също така и за поддържане на добрата циркулация на кръвта и нивата на холестерола в рамките на нормалното.Активните съставки в зеления овес включват сапонини, флавоноиди, минерали, алкалоиди, нестероидни съединения, витамини В1, В2, D, Е, каротин и пшеничен протеин.

Именно комбинацията от тези две билки прави възможни добрите и убедителни резултати, с които „Алкофитал“ могат да се похвалят

Капките Алкофитал са произведени в България по поръчка на фирма Биовитал ЕООД и са регистрирани в Агенция по храните като хранителна добавка.

 

46 thoughts on “Лечение на алкохолизъм

 1. A kakvo e nalojilo da promenite imeto na etiketa?Na videoto v you tube se vijda alkoVital a na snimkite v saita alkoFital.Da ne bi ednoto da e imitacia na drugoto?

  1. Не е имитация. Просто при патентоването на името имаше подобно и се наложи да сменим една буква. Става дума за един и същи продукт!

 2. Мариела

  - Edit

  Reply

  Да сте чували за информирано съгласие на пациента?И капка вода нямате право да му давате.А да знаете за лично пространство, лично достойнство, лично време, личен живот, личен избор…….????? Може би убийството е по-голямо престъпление от тези капки.По-скоро това (лечение) е по-гадно от директно убийство,защото не поемат отговорност, че го вършат.
  Крият се зад това,че искат да помогнат.А истината е, че искат да се отърват.
  И никой не може да опровергае и една дума от това, защото все пак има диалектика на материализма.И друго……Но забравяте човека…..

  1. Само хората, които страдат от последствиятя на алкохолната зависимост могат да ви кажат какво изпитват, защо го правят и какъв е смисълът от всичко това. Дали все пак целта оправдава средствата или не….

 3. Днес по случайно попаднах на тази статия.Много ми хареса,искам да пробвам ! Става въпрос за съпруга ми.

  1. Ако имате въпроси обадете се по телефона, в нашия кол – център ще ви отговорят

 4. ВАСИЛКА

  - Edit

  Reply

  МОЖЕ ЛИ ДА СЕ ВЗЕМАТ ОТ ЧОВЕК ПРЕКАРАЛ ИНФАРКТ И С ЕДИН СТЕНД?

 5. За първи път преди година и половина прочетох за капките „Алкофитал“. Дъщеря ми има проблем с алкохола и самата тя пожела да се лекува. След като посетихме специалист-психиатър по проблема и
  започна лечение на неспокойствието, което не я напущаше, взехме капките. Изпи три опаковки, което доведе до спиране на пиенето за почти 6 месеца. След известно време, започна отново, но значително с по-малки дози алкохол. Отново започнахме лечение с „Алкофитал“ /2 опаковки/ и отново имаше положителен резултат също за около 6 месеца. В момента се появява спорадичен проблем с алкохола, след преживяна раздяла с любим човек. Вече съм купила капките. Изпи една опаковка, но се наложи да се погрижи за майка ми в едно село, където свършиха капките. Има прекъсване от една седмица. Ще ги купя отново и ще продължим. Въпросите ми са: 1. След прекъсване може ли да се продължи? 2. След като има такава продължителност /от 6 м./ без желание за алкохол, колко е най-добрата доза, за да преустанови пиенето завинаги? Забелязах, че след употребата на съответната доза капки, когато пийна малко след тези 6 м., алкохола й повлия много по-бързо и дори от една глътка се забавиха не само реакциите й, но нямае спомен за нищо и дори изгуби реална представа за място и време. Моля, да ми отговорите на поставените въпроси и ако може да поясните споделеното. Хубавото е, че тя сама взема капките, за което и аз следя. Отговорете ми, ако ползва успокоителни срещу безсъние, може ли да ползва капите успоредно с тях? Благодаря ви!

  1. При всеки организъм капките действат по различен начин. Някои отказват алкохола напълно. Някои се връщат след месеци към порока и се налага повторен прием.
   Приемът може да продължи, но отново ще мине време, за да се получи натрупване в организма.
   Препоръчителната доза е написана на опаковката.
   Няма проблем да ги приема заедно с успокоителни.

 6. Надявам се да са наистина ефикасни понеже и не са никак ефтини.
  Давах на сэпруга ми скришно Алкогард и беше без ефект!!
  Надявам се Вашите капки наистина да са ефикасни

 7. Могат ли да се дават НЕ тайно??? Аз например пия и искам да ср откажа от алкохола. Но съм с допресия и паник атаки .Загубих сина си на 27 г. След 3 г почина и съпругът ми.

  1. Могат разбира се. Но алкофитал ще ви помогне само ако имате проблеми с алкохола. За паник атаките и депресиите вижте

  2. Могат разбира се. Ако искате да откажете алкохола ще стане по лесно и по бързо

 8. Тихомир

  - Edit

  Reply

  Здравейте,
  Някой има ли полза от тези капки, Нека разкаже.
  Ще бъда благодарен.

  1. Прочетете по-нагоре, а също така и в сайта. Има достатъчно мнение на хора.

 9. zdraveite muju mi strada ot alkohol nqmam mira i kakvoli ne mu dadoh samo ima6e efekt ot hap4eta davah taino i ne be6e pil 6 meseca za6toto kato mu gi davah tainoi kato ree6e da pie vednaga se obriva6e i mu se vie6e svqt i az vednaga mu davah alergozan na kapki i sled i sled 10 20 minuti obriva iz4ezva 6e ise otkazva6e da pie no posle kato gi svur6ih i nqma6e ot kude da gi vzema bqh poru4ila kapki v plas masovi flakoni nqkolko broq za 100 leva nari4a6ese “álograd“ ako neburkam dumata i ni6to ka4eli pove4e pona da pie pomognete na horatapone da e istinaa ne luji za6toto malko e benotiqta i bezrabotica bolni nqma pari i odgore na tova parite da ni vzimate i da bude po eftino tova go pravite da pomagate na bulgarskiq narod a ne drugi da pe4elqt i da si dade posledniq lev da nqma kakvo da qde a drugiq da si pulni gu6kata nqmateli jal za horataiskam i az pomo6 za6toto sum bolna pensiq sprqha mi q nie sme 3 ma bolni sinu mi mujumi i az az nevzimam ve4e ot nikude ni6to kak se jive bez pari 4e trqbva da pla6tame tok intrnet lekarstva da qdemeli nikoi ne misli za tiq hora az nemoga da stoq celiq mi grub e v diskovi herni kraka me bolut i sum bila zdrava kak da rabota i az jelaq da rabotq da se 4ustvam pulnocenen 4ovek s samo4ustvie koi ne iska da raboti samo zdravite murzelivite kude butat na doktorite po 1000 2000 leva da gi pensionirat i da si vutut biznes a nie bednite i bolnite 6te hodime po kofite da si hranime decata i nie daqdeme tova e bulgariq garvat se s bulgarskiq narod ne im puka zatakiva kato nas dre im kakvo sum pisala sega 6te mi teglat edna maina i tova samo si govorime i pi6eme ku4eto si lae kervana si vurvi no dano po burzo bog vsi4ki da nakaje amin

  1. г-жо не бива да подвеждате хората! Вие не сте ползвали нашият продукт. Пишете, че сте ползвали алкогард. Но алкогард са таблетки, а вие пишете капки. Съмнявам се, че сте ползвали изобщо нещо, след като бъркате капки с таблетки. Не бива да лъжете хората така, понеже ако вие не вярвате, не е честно да заблуждавате и другите хора. Опитайте първо и тогава споделяйте мнение.

 10. Iskam da poruca ama kato procetoh tezi nesta mislqse apak imam golqm problem sis saprugami monogo piee ponqkoga dori po 24casa omriznami kakvae cenata za kolko vreme idva poruckata.

 11. Николай Колев

  - Edit

  Reply

  Пълни глупости!!! Само воля трябва. Изпих 2 опаковки и нищо!

  1. г-н Колев, две опаковки са за 20 дни. За 20 дни се лекува настинка, а не алкохолизъм. Тук не се предлагат чудеса! Алкохолизмът е болест, която се лекува по-дълго време от 20 дни.

 12. Стефана

  - Edit

  Reply

  А в Русе няма информация от къде да ги купим и цена.

  1. На титулната страница има телефони за информация. Цената е 64лв. В Русе можем да ги доставим с куриер

  1. Приемат се два пъти по 30 капки за хора до 90 кг и два пъти по 60 капки за хора над 90кг

  1. Това зависи от стадия на алкохолизма. Лечението продължава от 2-3 до 4-5 опаковки. Максимум около два месеца.

 13. В дясно са посочени телефоните за поръчка. А горе в раздела АЛКОФИТАЛ В АПТЕКИТЕ са посочени аптеките, където се продават.

 14. някой давал ли е от тези капки и има ли резултат, колко струват и къде се поръчвАт

 15. То хубаво, ама ще падне голямо дебнене с това тайно даване. Някой да сподели ако има отработен начин за тайно даване на Алкофитала. Иначе е добре, че е на капки. Може да се слага в разни напитки, ама какви точно…

  1. Аз ги давах без проблеми на мъжа ми. Сутрин му ги слагах в кафето, а вечер в чаша вода или в храната, когято му правя супа. Когато поръчвах капките ми казаха, че могат да се слагат във всичко течно без алкохол. Аз съм доволна. За по-малко от два месеца мъжът ми спря да пие.
   Бог да ви поживи!

 16. Прочетох, че тези капки могат да се дават и тайно, бихте ли ми обяснили как става тайното лечение?

  1. Могат да се дават тайно, като се сипват в някаква течност – вода, кафе или храна.

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.