Педиатри дават съвет как да се подобри съня на малките бебета

banner-hepavital

Една немалка част от малките бебета има проблем със съня. Как да накараме бебето да заспи по-бързо, но и да подобрим съня


Подобряване съня на малките бебета е първостепенна задача на техните родители. Ето защо всеки един съвет в тази насока е добре дошъл. Днес ще разберем какво съветват педиатрите за подобряване съня на малките бебета.

Децата, които прекарват малко повече време време по корем, спят по-добре. Това е доказано от проучване на 22 шестмесечни деца. Ако родителите често ги поставят да лежат по корем, или просто ги облягат на корема, докато ги държат на коляното си, това е добре за тях. По този начин малките бебета са били по-активни през деня и затова през нощта спят по-добре, пише The Daily Mail.

Според учените в Университета в Мичиган, малкото количество физическа активност през деня може да доведе до проблеми със съня на детето. Позицията на корема е доста изморителна и е трудна задача за двигателните функции на малките бебета. В резултат на това те развиват моторни умения, и бързо достигат важни възрастови показатели.

Това улеснява изучаването на езика, социалните умения и поддържането на нормално тегло на детето. Това е важно и от гледна точка на намаляване на риска от затлъстяване в бъдеще. Изследванията показват, че има връзка между липсата на физическа активност през деня, намаления сън и честото хранене през нощта.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.