Малките количества алкохол изчистват мозъка от опасни протеини

banner-hepavital

Всички знаем, че редовния прием на алкохол предизвиква зависимост. Алкохолът в големи количества е вреден

алкохол

Но, както повечето неща на този свят, и приемът на алкохол е свързан с дозата. За да говорим за някакви ползи, изобщо от алкохола, трябва да подчертаем дебело, че става въпрос за изключително малки количества.

Както е известно, продължителното използване на алкохол оказва негативно влияние върху централната нервна система. Въпреки това, малки дози алкохол могат да имат благоприятен ефект върху мозъка. Ако пиете алкохол на малки порции и не повече от два пъти в седмицата, можете да освободите мозъка от натрупаните токсини и ненужните протеини, пише UPI.com. Под малка доза се има предвид не повече от 20-30 мл.

Специалистите изучавали работата на глифатната система на животните. Необходимо било приспадане на продукти, нужни за жизненоважна дейност на мозъчните клетки. Изследователите заключават, че ниските дози алкохол помагат да се премахнат опасни протеини от нервната система, включително тези, свързани с болестта на Алцхаймер.

По-рано британски учени са изследвали ефектите на алкохола върху хората. Специалистите са открили, че червеното вино отпуска и засилва усещането за привлекателност, но може да накара човек да се разсърди и да се почувства уморен. Бялото вино има същия ефект като червеното вино. Вярно е, че ефектът е по-слабо изразен, като цяло.

Силните алкохолни напитки са свързани с агресия и безпокойство. Но те дават сила и дават чувство на самоувереност. Бирата в същото време отпуска и дава увереност в способностите.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.