Медитация преди сън гарантира спокойствие на следващия ден

banner-hepavital

Едно от най-добрите неща, които можете да направите за умствения си комфорт преди сън, е просто да се изолирате от света

преди сън
Преди сън е добре да се отпуснете и да осъзнаете, че не е важно колко труден е бил денят ви – винаги има вероятност следващият да е по-добър.

За да създадете утрешния си ден, когато легнете да спите, бъдете благодарни и за най-дребните неща, които са ви се случили.

Проиграйте на ум ситуациите, така както бихте искали те да са се развили.

Щом започнете да заспивате, си кажете: Дълбоко се потапям в своя сън и ще се събудя изпълнен(а) с енергия. Утре ще бъде най-прекрасният ден в живота ми.

Този красив ритуал се обяснява по следния начин. Ако заспите напрегнати и потънали в тревожни и неприятни мисли, ще се събудите със същото тежко бреме и на следващото утро. Докато си лежите в леглото, търсете позитивните аспекти на този момент: например колко е удобно леглото ви, колко топла и уютна е стаята ви, колко добре се чувствате в тялото си,колко е прекрасно, че сте живи, в края на краищата!

Докато спите,мислите ви няма да са активни, физическото ви тяло напълно ще се освежи на всяко ниво. Ще имате добър сън и ще се събудите с нови сили и в позитивно настроение.

Медитация за сладък сън: затворете очи, вдишвайте и издишвайте дълбоко. Почувствайте се напълно отпуснати – перце. Премахнете всяко напрежение. Кажете си мислено: „Оставям миналото и всичките си съжаления. Оставям бъдещето грижи. Живея само в настоящия момент, където съм свободен от всякакви очаквания и се намирам в състояние на душевен мир и покой“.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар