Месец въздържание от алкохол е достатъчен, за да се укрепи здравето

banner-hepavital

Само един месец въздържание от алкохол е в състояние значително да подобри здравето. И то по начин, който не сте очаквали


Месец въздържание от алкохол ще спомогне за нормализиране на кръвното налягане, подобряване здравето на черния дроб и намаляване на риска от рак, съобщава The Daily Mail. Освен това отказът от алкохол е актуален не само за алкохолиците, но и за онези, които пият умерено. Също така при жени в менопаузата симптомите започват да се проявяват по-малко, когато отказват да пият алкохол.

В проучването учените разделят доброволците на групи. Първата консумирала до 14 единици алкохол на седмица (официално препоръчваната граница), втората – около 28 единици (три бутилки вино седмично), третата – 36 единици алкохол (четири бутилки вино). В началото и в края на проучването доброволците преминаха тест на здравна оценка. Беше измерено тяхното кръвно налягане, чернодробно състояние, ниво на цитокини, което показва наличието на рак). Месец по-късно положителните промени бяха регистрирани във всички групи.

При жени, които пият до 14 единици на седмица, здравето на черния дроб се подобрява с 14%, нивата на цитокините падат с 14%, а систолното налягане – с 6 mm Hg. В групата, която пие до 28 единици седмично, нивото на цитокините намалява с 36%, кръвното налягане с 9 милиметра живак, но показателите за състоянието на черния дроб не се променят.

Сред жените, които пият около 36 единици, цитокините намаляват с 40%, здравето на черния дроб се подобрява с 15% и налягането се понижава с 10 милиметра. Като цяло, поради въздържание от алкохол доброволците изглеждаха по-добре, спяха добре и загубиха част от излишното си тегло. Освен това, те можеха да спят по-добре и им беше по-лесно да се съсредоточат върху ежедневните задачи.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.