Мисля, че никога няма да мога да откажа алкохола!

banner-hepavital

Все си мисля, че никога няма да мога да откажа алкохола. За мен това е някаква орис, магия, не знам точно какво да кажа и как да го обясня

да откажа алкохола

Аз много искам да откажа алкохола. Лошото е, че това е някакво вътрешно желание, което не може да намери израз, не може да изскочи извън мен и да стане реалност. Като тръгна да правя нещо, за да откажа алкохола, и не ми се получава. Ето, поръчал съм, взел съм, доставиха ми, имам ги капките Алкофитал – и какво от това? Така стоят, без да ги ползвам нито веднъж. И не е така само с капките Алкофитал. Много лекарства имам, които съм взел, уж за да се погрижа за здравето си, и така стоят. И си я карам по инерция, и си мисля как трябва да се променя, и как нищо не правя по въпроса.

Затова си мисля, че е хубаво това, дето има разни препарати, които помагат на хората да откажат алкохола. Трябва да само да има вътрешна убеденост, че е дошло време да се спре пиенето. То това време няма нужда да идва – винаги е време за отказване на алкохола.

Та, така! Ще изчакам още малко време да се стабилизирам емоционално, и да почна да правя каквото е необходимо, за да откажа алкохола.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

К.Т. от София

Добавете коментар