Колко много грешки съм допуснал, само аз си знам!

banner-hepavital

В живота си съм допуснал много грешки. Но, стана така, че направих нещо правилно – отказах се да пия. Не употребявам алкохол, благодарение на Алкофитал

много грешки

Мога да си призная много грешки, които съм допуснал. Но, така или иначе това няма да е интересно за никого. За мен ще е срамно, а за близките ми – ще ги изложа, ще им причиня болка и мъка, а аз не искам, не искам да продължавам с това, което мисля, че съм приключил.

Най-страшното от моето пиянство беше това, че аз пренебрегнах себе си, за да угаждам на други хора. Истината е, че имах „приятели“, които обичат да си пийват. Но, те са свободни хора – кой неженен, кой разведен. Аз имам моите си отговорности, но ги пренебрегнах, за да бъда и аз като тях. Другото, което ни различава е, че те имат пари и свободно време, понеже си имат някакви бизнеси. Аз работя, аз съм наемник. Строител съм, правя изолации, боядисвам апартаменти, ремонти, довършителни работи. И, за да се впиша правех като тях, което се отрази на работата ми. Отрази се и на отговорностите, които имах, като семеен човек. изобщо – абсолютна бъркотия настана. Не ми се мисли какво щеше да е, ако бях продължил да пия. Направо – щях да остана сам. А това щеше да е пагубно за мен.

Миро М. от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.