Моята борба с алкохола нямаше да е успешна без капките Алкофитал

banner-hepavital

Моята борба с алкохола нямаше да е толкова успешна, ако не бях започнал да използвам капките Алкофитал. те направиха възможно действително да се откажа от алкохола

борба с алкохола

За да започне моята борба с алкохола ми бяха необходими няколко месеца. Време, през което аз се опитвах сам да се убедя защо трябва да спра да пия алкохол. Тази предварителна емоционална подготовка допълнително ми помогна. За моя радост аз намерих прекрасен съюзник – капките Алкофитал. Искам да кажа, че ако трябваше да разчитам само на себе си, аз нямаше да мога да се справя. Много е трудно. По-трудно е човек да спре да пие, отколкото да започне. И това прави алкохола толкова коварно нещо.

За капките научих съвсем случайно като седях във фейсбука и си гледах нюзфийда. Някой беше споделил публикация от вашата страница. Аз кликнах, зачетох се и останах изненадан от това колко много хора водят същата борба с алкохола, каквато водех аз. За мен това беше още един допълнителен стимул.

Истината е, че аз не съм като другите пияници. Аз не ходя по заведения, пия си у нас. и почти не излизам в такова състояние. Така че малко хора знаеха за моята борба с алкохола. те бяха дори учудени да научат, че изобщо имам проблем с алкохола. И по-добре, че е така. Защото сега не само, че нямам проблем с алкохола, ами дори не искам да се сещам за него.

Красимир Пеев от Пловдив

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.