Най-лесно е да станеш алкохолик! Трудно е да си достоен човек!

banner-hepavital

Най-лесно е да станеш алкохолик. Трудно е да си достоен човек. Това ми казваше навремето моя баща, който така и не доживя да види, че съм се поправил

алкохолик

Алкохолик не станах. Но, с течение на времето се постарах да бъда нещо близко до това. Може би човек, който е зависим от алкохола. Не знам, не е важно какво съм бил. Важно е какво иска да стана. Малко е неудобно на моята възраст да говоря така, все едно съм някакъв пубер. Човек преживява всякакви трансформации. Само слабите хора не могат да устоят на онези трансформации, които ги правят да стават лоши хора, да правят лоши неща. Да бъдат лоши към себе си и към другите. И да не знаят какво си причиняват, и какво причиняват на другите.

Аз много съжалявам, че не бях по-твърд и настоятелен към себе си, за да може баща ми да види, че не станах алкохолик. Да види, че започнах да се боря с моята зависимост. И не на последно място – че пак съм такъв, какъвто бях преди. Най-малкото мога да кажа, че съм отговорен към себе си. А след като съм отговорен към себе си, ще бъда отговорен и към другите.

Имам още път да извървя, докато стана достоен човек, но се надявам трудностите да не ме откажат.

Н.Тодоров

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар