Неврофизична блокада и кодиране на алкохолизма – как работи този метод за отказване на алкохола?

banner-hepavital

Кодиране на алкохолизма беше успешно използвано за лечение на пристрастяването в края на 80-те години на миналия век


Днес кодиране на алкохолизма може да се нарече психотерапия и често се комбинира с НЛП техники или условно-рефлексни ефекти. Понастоящем се появяват най -новите методи за лечение на алкохолизма , които водят до по-успешни резултати от тези, които са съществували преди това. Едно от тях е е неврофизична блокада.

Неврофизична блокада е сравнително нова техника, която успешно се използва за лечение на всякакъв вид зависимост. Техниката се основава на основата на теорията на акупунктурата. С помощта на специално оборудване, като се използва определена честота електромагнитните импулси, конфигурация и дължина на вълната се упражнява въздействие върху мозъчната кора. Центърът, отговорен за пристрастяването, се възстановява и блокира жажда за алкохол. Той променя структурата на емоционалната памет. По този начин събитие, свързано с алкохола, вече не е свързано в съзнанието с обичайните чувства. В резултат на това жаждата за пиене е потискана, а алкохолът престава да носи удоволствие .

Пациентът като цяло става по-спокоен, има по-добър сън, намалява се тревожността, апетитът се възстановява. Налице е една здравословна жажда за живот. Бившият алкохолик вече има самочувствие и желание за нови постижения в живота. Това означава, че основните жизнени механизми отново започват да функционират.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.