Не бях очаквал толкова добър ефект от капките Алкофитал!

banner-hepavital

Не бях очаквал, че капките Алкофитал ще имат точно такъв ефект. Честно да си кажа – приятно съм изненадан. И ще продължавам да ги ползвам, докато не се оправя съвсем

капките Алкофитал

Капките Алкофитал започнах да ги ползвам за втори път. Първият път бях употребил само една опаковка. Но, така се случиха нещата при мен, че спрях тяхната употреба. Всъщност, за да съм честен – тогава жена ми си тръгна, и аз реших, че няма смисъл да правя каквото и да е. Тя си тръгна от мен заради пиенето.

И въпреки, че този път ползвам капките Алкофитал, и въпреки че вече от година и нещо не пия, тя не иска да се върне при мен. Но, аз не губя надежда. Или ще се върне, или няма да се върне. Изборът си е наш – на всеки човек. Аз направих моят избор и ще гледам да си го следвам, за да ми се случват нещата, за да видя и аз малко хубаво в тоя живот.

Някой ще каже какво хубаво без семейство. Ами, каквото – такова. Може пък друг да ми е късмета. Аз единствено съжалявам за проблемите, дето причиних на моята жена. Съжалявам и се извинявам. Както и ще гледам занапред вече да не допускам грешките, които допуснах към нея, без значение дали ще се върне, или не.

Калоян Белев от Пловдив

Добавете коментар