Не губя надежда! Един ден ще съм напълно независим от алкохола!

banner-hepavital

Искам да бъда независим от алкохола. Искам да живея живот, свободен от алкохолни вечери и тежки сутрини. Искам да познавам по-добри, по-различни хора, умни хора, хора с цел в живота

независим от алкохола

За да съм независим от алкохола, аз избрах да ползвам капките Алкофитал. Един мой познат се оправи напълно с тях. Да, вярно е, голяма борба беше. Но, лесно няма. Не може да се пие 10 години, че и повече, както аз съм пил, и после за десет дни да се оправиш. Живко, да е жив и здрав, две години имаше терзания. Почваше ги капките, после ги спираше, пак така, докато не се оправи съвсем. Аз гледам да съм по-дисциплиниран от него. И се справям, засега.

Един ден ще съм напълно независим от алкохола. А и това, че сега не съм спрял съвсем, не означава, че този ден е далеч. И без това доктора каза да не спирам алкохола изведнъж. В това отношение капките Алкофитал вършат много добра работа. Ще се постарая, ще видя какво още трябва да направя, и ще се справя с този проблем. Трябва да се справя, защото е много лошо за здравето ми. Ако не спра да пия, черния ми дроб съвсем ще се скапе, а това няма да е много добре.

Кирил Петров от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.