Не искам да напускам мъжа си, не искам и да го променям – искам да бъде както преди!

banner-hepavital

С мъжа ми имаме само един проблем, от който произлизат всички останали проблеми. Става дума за неговия проблем с алкохола

мъжа

Много трудности сме имали с мъжа ми. Но, нищо не може да се сравни с това, което е сега – запои, незаинтересованост, влошено здраве, провалени възможности. Алкохолът много го промени. Той не беше такъв преди. Сега ми е трудно да го позная. Трудно ми е да си представя, че това е същия онзи човек, за когото се омъжих преди 14 години. Тогава той беше спокоен, оправен, любящ. И по-важното – обичаше себе си дори. Аз не искам да го променям, не искам нищо ново от него. Искам да спре да употребява алкохол и да стане пак такъв, какъвто беше. То, даже, това неговото не е употреба на алкохол, а направо злоупотреба.

Не знам дали капките Алкофитал ще му подействат. Не знам дали изобщо да ги поръчам – до такава степен съм отчаяна. Искам да направя нещо – каквото и да е, но все си казвам, че няма смисъл. Представете си до каква степен съм отчаяна. И не на последно място – не знам вече дали имам сили. Просто съм на една безпътица и се чудя какво да направя и има ли смисъл да го правя. Надявам се това отчаяние да ме напусне и да стана пак онзи човек, който бях преди.

К.В. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.