Не се оплаквайте, а започнете да правите нещо с живота си!

banner-hepavital

Не се оплаквайте! Положението, в което сте, може да бъде лошо само ако сте мъртви. А щом четете това, вие със сигурност не сте!


Затова – не се оплаквайте, а започнете да действате!

Никой няма желание да общува с човек, който постоянно се оплаква — от непоносимия началник, от лошото време, от ниските заплати, от правителството, от лошото обслужване в ресторанта…

Но изследване показва, че хората, които се оплакват по-обмислено, които имат някаква идея какъв трябва да бъде крайният резултат, обикновено са по-щастливи от онези, които се оплакват просто така — от любов към спорта*.

Ако искате да се оплачете, има възможни начини го правите както трябва. Според психолозите съществува правилен подход в това отношение. Навикът да се оплаквате, може да се трансформира в ефективно обръщане към някого, който може да промени ситуацията.

Ето няколко съвета. Първо, отслабете натиска, така че човекът, който слуша жалбата ви, да не застава в защитна позиция. Второ, не изразявайте оплакването с враждебен тон. Трето, кажете, че действията, които ще бъдат предприети, за да се реши проблемът, ще бъдат одобрени и оценени положително.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар