Няма безгрешни хора, има такива, които продължават да грешат!

banner-hepavital

Няма безгрешни хора, но има такива, които продължават да грешат. И то без да са си научили урока от предишните грешки. Аз бях един такъв човек

безгрешни хора

Безгрешни хора няма. Но, трябва да има такива, които си взимат бележка от грешките. Или поне полагат усилия да не ги допускат отново и отново.

Аз дълго време допусках грешка, която упорито не исках да поправя. Ставаше въпрос за това, че злоупотребявах с алкохола. Спирах, почва, спирах почвах – и така близо 10 години. Не съм редовен пияч. Малко самоконтрол ми трябва, за да не се направя на животно. Но, за съжаление, аз оставях този самоконтрол у дома. Само там не пиех. Не бях, така да се каже – битов алкохолик. Обичах да пия, това беше всичко. И нямах грам желание да се откажа да пия… В това беше моята грешка.

Сега, може би, ще се запитате, как така съм отказал алкохола. Ами, много просто. Алкохола ме разболя. Причини ми страдание, което само един лош порок може да причини. И ша не ща – трябваше да го откажа. В това беше моята грешка, нея трябваше да поправя.

Капките Алкофитал ми помогнаха, но най-вече ми помогна моята жажда за живот. Повярвайте ми, тъпо е да ти се прииска да живееш точно когато усетиш, че може да си загубиш живота. ‘

Затова, откажете пиенето и се радвайте на живота в цялата му красота.

Христо Тодоров от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар