Освободих се от алкохолното робство с помощта на капките Алкофитал

banner-hepavital

Пиша ви това по повод мейла, който получих. Ще си кажа мнението за капките Алкофитал, само ако може да не ми публикувате адреса

 

проблеми с алкохолна зависимостЗа другото няма проблем, то май половината държава знае, че имам проблеми с алкохола. Минеш ли една граница, после престава да ти пука кой какво знае, кой какво мисли, кой какво искал да направи…И аз бях така, докато не разбрах, че има по-важни неща от това да се събера с приятелите два-три пъти седмично и да се натряскам като идиот. Ако сега ме питат защо съм го правил, няма да мога да отговоря, но преди си мислех, че това е нещо хубаво и яко. Запълваше ми вечерите, когато бях сам.

Сега не съм сам и точно затова започнах да се поправям и да имам желание да се променя. Не знам как се завъртя едно момиче покрай мен. Тука някои сега ми говорят, че съм се бил възползвал, защото тя е доста по-малка от мен, но не е така. Аз заради нея искам да се променя, а не да я правя да става като мен непрокопсаничка. Значи, щом един човек ти действа положително и за добро, и се променяш, колкото и да се възползваш от него, значи е за хубаво. Почнах да пия капките с надеждата, че и аз ще допринеса малко за моята промяна и много се надявам да е така.

Петър Хубенов от Свищов

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар