Нищо не ми даде такава сила да откажа алкохола, както капките Алкофитал

banner-hepavital

За да откажа алкохола аз реших да използвам комбинирана терапия. Ходех при психолог и взимах капките Алкофитал. Нищо не ми даде такава сила, както билковите капки

откажа алкохола

Аз много отдавна исках да откажа алкохола. Но, признавам си, нямах достатъчно воля, нямах достатъчно сила. Не знам какво нямах. Всъщност – знам! Докато пиех аз нямах нищо. Както искате го приемайте. То си беше и буквално, и преносно. Жена ми се дистанцира от мен, децата не разговаряха като ги питам нещо. Сигурно са се срамували. Всъщност, вече знам, че са се срамували, защото аз самия се срамувам от онова, което бях. Искам да забравя този период. За съжаление няма да е лесно, защото това не е месец или два. Това са години. През тези години аз самоунищожавах себе си и наранявах хората, които обичам.

Сега съжалявам за всичко това. Опитвам се да го оправя, и вярвам, че успявам. Нищо не ми даде такава сила да откажа алкохола, както капките Алкофитал. Защо? Защото действат! защото знам, че каквото и да направя, ще успея. Това е най-важното. Най-важното е да се намери истинска, работеща подкрепа при отказването на алкохола. Капките Алкофитал са точно това. Сега малко по малко всичко се връща на мястото си. Знам кой съм, знам какво искам и ще го постигна. Още повече съм мотивиран, защото моите хора вече не са така резервирани към мен, защото виждат, че се справям. И това ме прави много щастлив!

Михаил Попов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.