Капките Алкофитал правят отказването на алкохола по-лесно

banner-hepavital

Отказването на алкохола не е лесно. По-трудно е, отколкото да се започне да се пие. Зависим от алкохола се става бавно, неусетно почти

отказването на алкохола

Отказването на алкохола е задача, която стои пред всеки един човек, който злоупотребява с него. И най-вече от алкохола трябва да се откажат онези, които си мислят, и твърдят, че нямат проблеми с алкохола. Аз бях такъв един човек доста време. В продължение на години не исках да си призная, че имам проблем с пиенето. Не давах даже и да ми се каже такова нещо, защото си мислех, че във всеки един момент, когато реша, мога да откажа алкохола. Да спра да пия. Да стана нов човек. Да се променя и да имам сили да продължа напред като нов човек.

Не е толкова лесно. Не е лесно нито да се признае проблема, нито да започне да се работи по него. При мен отказването на алкохола се случи едва когато започнах да взимам капките Алкофитал. тези капки ми дадоха увереността, че мога да се справя. И не на последно място – предизвикаха непоносимост към алкохола, така че постепенно да започна да спирам да използвам спиртни напитки.

До този момент не съм употребявал алкохол вече 16 месеца. Смятам да продължа с капките, ако се усетя слаб, но засега не пия алкохол, както и вече от около 13 месеца не съм взимал капките Алкофитал.

Калоян Георгиев от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.