Защо трябва да ползвате Алкофитал за отказване на алкохола?

banner-hepavital

Аз си задавах същия въпрос, преди време. Защо да ги ползвам капките Алкофитал? Няма ли да мога сам да откажа алкохола, без да ползвам каквото и да е?

Алкофитал

Алкофитал се ползва в моментите, в които има някаква слабост. Ползват се още и когато се появи пак силно влечение към алкохола. Но, капките Алкофитал се ползват и в началото, когато се започне да се отказва алкохола. С други думи – не може да се откаже алкохола без капките Алкофитал. Не и ако сте като мен. Аз преди съм пробвал няколко пъти да откажа алкохола сам, без помощно средство. Обаче, всичките пъти съм се провалял. И този път реших, че няма да допускам тази грешка. Взех си капките Алкофитал и се амбицирах да успея.

Но, само с амбиция не става, въпреки, че и тя е важна. Трябва да има и още нещо. Това, от което ще имате нужда, е подкрепата на хората до вас. Покажете им, даже направо си кажете, че имате нужда от помощ. Няма лошо ако по някакъв начин си признаете, че има проблем. Даже е задължително. Защото игнорирането на проблема не е решение.

Капките Алкофитал предизвикват непоносимост към алкохола. Когато се взимат редовно се получава отвращение към алкохола. Такъв е техния принцип на действие. На мен точно това ми помогна.

Митко Петров Попов от Варна

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.