Защо избрах капките Алкофитал за отказване на алкохола?

banner-hepavital

За отказване на алкохола има различни препарати. Тук всеки разказва как е отказал алкохола с капките Алкофитал. Аз искам да кажа защо ги избрах

отказване на алкохола

Отказване на алкохола се прави по различни методи. Аз реших да ползвам капките Алкофитал. Избрах ги, защото предизвикват непоносимост към алкохола. Това им свойство е много важно. Защото, ако нещо, което ти е вкусно може да предизвика непоносимост у теб, то тогава няма връщане назад. За хората като нас, за такива, които не могат да спрат да пият, отказването на алкохола може да стане само с нещо, което предизвиква непоносимост към алкохола. Това е много просто. И в същото време полезно действие.

Освен това, избрах капките Алкофитал заради възможността да ги купувам с отстъпка. Така лечението ми излиза много по-евтино. И не на последно място – аз знаех, че капките Алкофитал действат ефективно. Бяха ми препоръчани от приятелката на жена ми, която ги ползвала за да откаже баща си от пиенето. А нейния баща наистина пиеше здраво.

Друг плюс на капките Алкофитал е и това, че може да се взимат навсякъде. Може да се вземе и по-голяма доза единия път, ако случайно следващия път няма възможност. Това също е много важно.

Препоръчвам капките Алкофитал на всеки, който иска да се откаже от този вреден навик. За мен е важно да кажа, че те ми помогнаха, за да може и други хора да се възползват от тях.

Димитър Великов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.