Капките Алкофитал дадоха стабилен старт на моето отказване на алкохола

banner-hepavital

Започнах отказване на алкохола с Алкофитал. Все още не съм го приключил, защото това е дълъг процес. Трябва да си нащрек, когато става дума за алкохол

отказване на алкохола

За отказване на алкохола аз ползвах капките Алкофитал. Мога да кажа, че това не е лесна работа. По-трудно е да се спре да се пие, отколкото да се започне. И ако някой си мисли, че има време, през което продължава отказването на алкохола, по-добре е да си преосмисли позицията. Това е доживотен процес. Докато сме живи ще трябва да се борим с този порок. И добре, че има средства, като капките Алкофитал, които да ни помагат в тази борба.

За да започна отказване на алкохола на мен ми беше необходимо много време. Време, през което да се настроя вътрешно, да разбера какво искам да постигна, защо искам да го постигна и как ще го постигна.

Аз исках да спра да пия най-вече заради мен самия. Просто си дадох сметка какво ми причинява алкохола. Дадох си сметка и какво причинява пиенето на моите близки, на хората около мен, на целия мо живот, досега. Аз загубих работата си, заради това, че пиех. Изпокарах се с толкова много хора. Загърбих приятелства. Това не е малко. А като прибавим и здравето, значи наистина има защо да се направи отказване на алкохола.

Живко Симеонов от Пловдив на 47 години

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.