Открих равновесието в моя живот, след като спрях да пия

banner-hepavital

Равновесието в живота е нещо много важно. Човек не бива да се лута нито в едната крайност, нито в другата. трябва да има баланс

равновесието

Равновесието в живота се губи, когато човек е зависим от алкохола. А и не само от него. Всяка зависимост е вредна.

Аз имах лошия навик да прекалявам с алкохола. Това ми донесе много проблеми, както в семейството, така и в работата. Бях му изтървал краищата на живота, ако ме разбирате. И си я карах по инерция, и каквото се случи. И не на последно място – мислех си, че това са нормални неща, че няма лошо да съм онова, което бях. А аз бях един безотговорен, инертен човек. Интересуваше ме само да се напия, и това е.

Всичко се промени още втория месец, след като започнах да отказвам алкохола. За мен това беше най-трудното време. Все едно не беше от 30 дни, а от 120, поне. Но, мина и това. Оправих се, стабилизирах се, спрях да пия алкохол. Капките Алкофитал много ми помогнаха в това отношение. Промених се. Открих баланса в живота. Разбрах, че времето, през което съм бил зависим от алкохола, е загубено време.

Затова сега се наслаждавам на всеки миг, на всеки час, на всеки ден. Живея пълноценно, и мисля, че няма по-голямо щастие от това.

Марко Калоферов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар