Капките Алкофитал ми осигуриха избавление от алкохола

banner-hepavital

Ползвах капките Алкофитал като средство, което да ми помогне да се избавя от алкохола. Употребявах ги редовно, без почивка малко повече от три месеца

от алкохола

Аз само лошо съм видял от алкохола. И по-скоро – от моята слабост към него. В продължение на дълги години исках да се откажа. Пробвал съм и други средства, но засега най-работещи се оказаха капките Алкофитал.

За да се избавя от алкохола аз взимах капките Алкофитал малко повече от три месеца. Даже задължителната почивка не спазих – пих ги без прекъсване. По този начин успях да остана далеч от от алкохола дълго време, и така постепенно започнах да пия по-малко. Най-хубавото е, че капките Алкофитал ми предизвикаха едно отвращение към алкохола и това ми помогна да се справя с тази моя слабост.

Освен това, препоръчах капките Алкофитал на един мой приятел, и той също започна малко по малко да стои далеч от алкохола.

Няма смисъл да ви занимавам с историята на моето пиянство. Важното е, че успях да се справя, и вече не пия. Периодът, през който останах трезвен е малко повече от година вече, като не смятам времето през което пиех капките Алкофитал. Смятам, че мога да продължавам в същия дух. И искам да го направя, за да може да остана колкото е възможно по-дълго време трезвен.

Никола Димов от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.