Охлаждането на тялото може да лекува

banner-hepavital

Охлаждането на пациентите (лечебна хибернация)забавя техните телесни функции и спира разпространението на злокачествените тумори в тъканите


В същото време увеличава издръжливостта на човешкото тяло, ако то е изложено на радиация, твърдят учените. Те направили експеримент с лабораторни мишки. Намалили телесната им температура до 15-19 градуса по Целзий. Така установили, че така не само се забавя метаболизмът, но и се увеличава поносимостта на животинките към облъчване с радиотерапия.

Ето защо учените смятат, че същият подход може да работи и при пациенти с последен стадий на рак, когато туморът се е разпространил дотолкова, че традиционните методи за лечение нямат ефект. По думите им, макар и в този етап да не могат да бъдат премахнати всички метастази на болестта, то поне развитието й може да се забави.

За да може човешкият организъм да изпадне в подобно състояние обаче, телесната му температура, която обичайно е малко под 37 градуса по Целзий, трябва да достигне между 13 и 15 градуса. При тази температура метаболитните функции в тялото се забавят изключително много, което според учените намалява до минимум вредите, които големи дози радиация нанасят върху тялото. Това на практика би направило безопасни агресивните лъчетерапии.

Тази процедура може и да звучи като научна фантастика, но според някои онколози лечебната хибернация при хора може да се превърне в рутинна процедура през следващото десетилетие. В момента с този метод могат да се излекуват около 50% от видовете рак. Ето защо се правят допълнителни проучвания, за да е сигурно, че хибернацията действа.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.