Повече от половината подрастващи крадат пари от родителите си и пият тайно алкохол

banner-hepavital

Подрастващите пият тайно алкохол от родителите си. Една голяма част от младите хора имат проблеми с алкохола, още преди мама и татко да са се досетили

родителите
Повече от половината подрастващи крадат пари от родителите си и пият тайно алкохол

Някои крадат пари от родителите си. Според статистиката около 20% от тийнейджърите поне веднъж са вземали тайно пари от родителите си – от чантата на мама или от джоба на сакото на татко. Колкото по-едри са банкнотите, толкова по-малко рискуваш да те хванат.

А ако те заловят лошо, защото освен наказанието родителите ще започнат да се отнасят с недоверие и ще си крият парите. Такъв климат в семейството не води до нищо добро. Затова нашият съвет към младежите да не крадат,
а просто да помолят за пари.

Крият, че пият и пушат

Оказва се, че на вид милото момиченце, което е отличничка по всички предмети и с която родителите й са безумно горди, има доста „скрити скелети в гардероба“. Например среща се с компания и редовно ходят да пушат в близката детска градина. А понякога не се задоволяват само с това, ами „обръщат“ и по някоя и друга чашка – започва се с бира, а после се минава на „по-твърди“ напитки.

Подобна ситуация съвсем не е изключение. Праволинейните родителите, разбира се, забраняьат на децата си да пият и да пушат, но това съвсем не означава, че тези Съвети се спазват.

По поради своята неопитност децата не знаят, че миризмата на цигари се усеща „на километри“ у дома, особено в жилище, в което не се пуши. И никакви ментови д ъвки и бонбони не помагат.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар