Ползвам Алкофитал, доволен съм от неговото действие!

banner-hepavital

Ползвам капките Алкофитал вече четвърта година. Едва сега реших да пиша, защото виждам, че минава време, а аз не се връщам към старите навици

Алкофитал

За да започна да ползвам капките Алкофитал, вина има моя добър приятел Емо. Той ми ги препоръча преди около 4 години, и аз започнах да ги взимам. Сега, тук трябва да уточня, че моя приятел не е имал този проблем с алкохола, който имах аз. Той има впечатление от тях, защото неговата жена ги беше взела за брат си. Аз този човек не го познавам, но съм чувал истории преди за неговото пиянство. Може да се каже, че и двамата бяхме еднакво затънали. Доколкото знам, сега той също не пие.

Алкофитал ми помогна да остана трезвен вече четири години. Това беше един добър период за мен. Много неща разбрах за себе си, за това, което съм причинил и на себе си, и на моите близки.Просто човек трябва да остане по-дълго време трезвен, за да осъзнае някои истини. И не на последно място – да си постави за цел това изтрезняване да не е временно.

Знам, че много от вас ще се отнесат с недоверие и съмнение към това, което казвам. Всеки има право на мнение. На мен ми струваше много усилия, за да се справя, така че не виждам защо да не споделя своя успех.

Калоян Желев от Ямбол

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.