Помощ от Алкофитал: Не се отказвайте при първия неуспех!

banner-hepavital

Преди време аз реших да отказвам алкохола, и претърпях неуспех. Мина време, реших да пробвам пак, и този път си взех капките Алкофитал

неуспех

Всеки може да претърпи неуспех при отказване на алкохола. Неуспех може да има и при вършенето на още десетки неща, без значение дали са толкова трудни, като това да се спре пиенето на алкохол. Това не означава, че трябва да се откажем при първия провал. Ако веднъж не се е получило, това не е задължително условие за повторен неуспех. Човек трябва да е подготвен за препятствия по пътя, който е решил да извърви.

Моето отказване на алкохола също не се случи от първия път. В началото аз реших, че мога да победя алкохолната зависимост сам, без да разчитам на помощ. Но, не ми се получиха нещата. Затова, взех си поука от неуспеха и реших, че няма да спирам да опитвам, докато не успея.

Капките Алкофитал много ми помогнаха в това начинание. Започнах да ги взимам, и ги употребявах в рамките на 4 месеца. Дълго време, да, ама и моята зависимост към алкохола беше доста сериозна. Изминали са 19 месеца, откакто спрях да взимам капките Алкофитал. Толкова време е изминало и откакто за последен път пих алкохол. Не знам дали съм успял, защото е минало сравнително малко време, но определено съм постигнал едно равновесие, което ми помага да стоя далече от чашката и бутилката с алкохол.

Христо Тодоров от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.