Появи се необичайна причина за домашната злоупотреба с алкохол

banner-hepavital

Изследователите са установили, че хората, които стават родители и се занимават с възпитанието на деца, са склонни към злоупотреба с алкохол


Ролята на родителя е отговорно задължение и е по-добре да се подготвим за него предварително. Проучването показа, че хората, които са станали родители, използват два пъти повече алкохолни напитки, в сравнение с тези без деца. Причината за това е стрес, твърдят психолози.

Според MedicalForm изследването е организирано от благотворителната организация Alcohol Concern, в която са участвали 1 250 анкетирани възрастни. Това, което предизвика особена загриженост сред специалистите, които анализираха получените данни, е разпространението на злоупотреба с алкохол сред жените-майки.

„Според статистиката много майки пият първата чаша вино около 15:30, когато прибират детето си у дома от училище. Много често пиенето на алкохол продължава и вечерта“, казаха експерти.

Те отбелязват, че жените се оправдават честото пиене на алкохол, като казват, че пият, за да се отпуснат и успокоят. Това поведение е изпълнено с факта, че детето може да формира представа за такъв начин да облекчи стреса като норма, предупредиха авторите.

Данните от друго проучване показват, че една четвърт от майките считат използването на алкохол от малко дете за допустимо за образователни цели. Жените вярват, че ако бебето опита алкохол и не го харесва, то в бъдеще няма да пие.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.