Преди да започнете да отказвате алкохола, напишете похвално слово за себе си

banner-hepavital

Когато отказвате алкохола е най-добре да започнете да мислите за себе си, като за не чак толкова лош човек


Старайте се да превръщате всеки проблеми или препятствие в неразрешима главоблъсканица. Помнете, че„зациклянето“ превръща проблемите в болка (в това число и душевна), а умението да освобождавате мислите си от негатива, е своеобразен «аналгетик“ и дори антидепресант.

Има и друг лесен и ефективен начин да се измъкнете от паяжината на песимизма“ и проблемите с алкохола. В продължение на 10 минути със затворени очи си спомняйте живота си. Започнете от най-ранните детски спомени, отбелязвайте всяко свое постижение, с което можете да се гордеете. Откажете се от фалшивата скромност, не подценявайте заслугите си. Обърнете особено внимание на събитията, които без ваше участие биха приели друг обрат (например на събрание сте защитили свой приятел или сте закъснели за работа, защото сте помагали на възрастна жена да пренесе багажа си…). Не забравяйте и постъпките, които на някого могат да се сторят незначителни, но за вас са били наистина важни. Например трудно усвоявате чужди езици, но сте си поставили за цел да подобрите английския си и сте преуспели. Изобщо, никога не забравяйте известната формула на успеха: „Ако сам не се похвалиш, никой няма да те похвали“.

След известно време вече няма да се наложи да изпълнявате тези упражнение, тъй като мисленето и мирогледът ви ще се пренастроят, като променят знака си от „минус“ на „плюс“.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар