Проблеми в работата ми докараха проблеми с алкохола

banner-hepavital

Преди около две-три години имах сериозни проблеми с алкохола. Всичко започна заради едни мои колеги, които не спираха да ми правят сечено на предишната работа

проблеми с алкохола

Не мога да кажа, че съм имал много сериозни проблеми с алкохола. Но все пак ми се случиха някои доста неприятни неща заради това, че започнах да пия. А аз започнах да пия, защото се бях оказал в една схема, която нито съм я искал, нито съм я правил, нито съм мислил, че ще стане така. Но, някои хора бяха решили, че аз, като съм дошъл от малък град в София, могат да правят с мен каквото си искат. Аз може да не съм живял в София, може да съм роден в село, но съм човек, който си държи на думата и не съм чак толкова прост.

Както и да е, да не изпадам в подробности, защото всичко си има край. Аз съм сложил точка на тоя епизод от моя живот. Смених работата, казах каквото имам и на когото имам да казвам, и сега гледам само напред.

За да се справя с моите едва започнали проблеми с алкохола аз ползвах капките Алкофитал. Трябва да кажа, че за целта, за която започнах да ги взимам, капки Алкофитал си свършиха работата. И ето, вече две години и нещо моят нов живот е факт!

Марин Григоров от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.