Аз съм жена и имах проблеми с алкохола, реших ги с капките Алкофитал!

banner-hepavital

Проблеми с алкохола може да има всеки. При мен проблема беше, че започнах да пия след като се омъжих. Заради това щях да рискувам да остана сама

проблеми с алкохола

Проблеми с алкохола имам сравнително отскоро. Аз се омъжих преди 3 години и започнах да пия алкохол още през първата година от брака ми. Истината е, че все още не знам причината за това. Не знаех защо пия. Мъжът ми е добър, разбран човек. Той не заслужаваше това отношение, което му дадох за времето, когато имах проблеми с алкохола. И не на последно място – той беше човека, който основно ми помогна да се справя с моята зависимост. Той ми каза за капките Алкофитал, послушах го и започнах да ги употребявам.

Сравнително от скоро се справям с моя алкохолен проблем, но съм обнадеждена. Вече половин година не пия. Не съм пила дори и една бира. Мъжът ми казва, че може от време на време по една бира да пия, или чаша вино. Аз знам, че няма лошо в това, но не съм готова да го направя още. Затова искам да продължа така, а пък ако има някакъв проблем да се коригирам с помощта на капките Алкофитал, и да продължа да не пия. Това искам, от това имам нужда и смятам да продължавам по този начин и занапред.

Йорданка К. от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.