Психически срив кара младите хора да посегнат рано към алкохола

banner-hepavital

Повечето млади хора, и най-вече в ученическа и студентска възраст посягат към алкохола заради психически проблеми

алкохола
Експерти от Великобритания интервюираха 2 000 учители. Почти всички респонденти (98%) срещат студенти, които имат проблеми с психиката. Най-често психичните разстройства са били при юноши. 58% от анкетираните са забелязали такива проблеми в учениците на възраст 15-16, а 55% – сред учениците на 13-14 години, доклади на Дейли мейл адрес. изследователите подчертават, че една голяма част от тези млади хора посягат към алкохола и леката дрога именно заради проблемите с психиката.

35% от учителите знаеха за деца на възраст от 7 до 11 години с психични разстройства. И 18% виждат деца на възраст 4-7 години, които имат психически проблеми. Повече от 70% от участниците в проучването вярват, че психологията на децата е била негативно засегната от социалните мрежи. Други респонденти посочват стреса като рискови фактори за психичните разстройства при децата поради прегледи, тормоз и семейни проблеми.

Около 90% от анкетираните са били занимаващи се с ученици от всички възрасти, които страдат от тревожност и пристъпи на паника, 79% са знаел за деца с депресия, а 64% са имали деца с други емоционални проблеми. Около 50% от анкетираните са запознати с деца, страдащи от хранителни разстройства. Приблизително същия брой участници в изследването наблюдава деца с обсесивно-компулсивно разстройство.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.