С капките Алкофитал постигнах дълговременна ремисия

banner-hepavital

Постигнах най-дългата си ремисия от много време насам, благодарение на капките Алкофитал. Те ми помогнаха да се справя с това, че много обичах да си пийвам

ремисия

Аз не съм имал по-дълга от тази ремисия, когато съм отказвал алкохола. А алкохола съм го отказвал много пъти. и само сега, когато ползвам капките Алкофитал мога да кажа, че бележа някакъв малък, но съществен за мен напредък.

Почнал съм вече, ще продължа, пък ще видя какво ще се случи. За мен е важно да мога да се концентрирам над това, че сега, на този първи етап, аз успявам да спазвам някакъв символичен график на пиене. Например – пия само по една, максимум две бири или едно спиртно питие, когато излизам с приятели. Това се случва на десетина дни веднъж. През останалото време се пазя, и успявам да се опазя. Капките Алкофитал наистина ми помагат да не пия, да спазвам това, което съм си набелязал.

Започнах да взимам капките Алкофитал през септември 2016-та. Взимах ги някъде до нова година, малко след това, и спрях да ги взимам. през това време те бяха успели да изградят моята дисциплина, или това, че вече алкохола не ми се струваше толкова вкусен. И това много ми помогна да постигна тази ремисия, в която съм сега.

Вангел Тошев от София на 46 години

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар