Родителска зависимост от джаджи – причина за лошо поведение при децата

banner-hepavital

Родителите, които са зависими от електронните устройства, могат да бъдат виновни за това, че децата им се държат зле

децата
До това заключение стигнаха изследователите от Университета на Илинойс и Мичиганския университет. В проучването взеха участие 172 семейства с деца над 5 години. Всички семейства са от двама родители, пише The Daily Mail. В изследването не са взели участие самотни родители, или такива, които са разведени.

Участниците разказаха колко често в различни дни са използвали електронни джаджи по време на разговори или други занимания с децата. Родителите също оценяват поведението на децата, тяхното собствено ниво на стрес, депресия и характеризират връзката на децата с електронните устройства. Проучването продължило шест месеца.

40% от майките и 32% от бащите признават, че са зависими от телефоните си. В 50% от семействата взаимодействието с деца беше прекъснато от електронни устройства поне три пъти на ден. Само един от всеки десет участници заявява, че това никога не се е случило – джаджите нямат участие в общуването с децата и са били напълно пренебрегнати. Учените са установили тясна връзка между прекомерния ентусиазъм, с който родителите ползват електронни устройства и по-късни поведенчески проблеми при децата.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.