Световната здравна организация установи кои държави живеят най-нездравословно

banner-hepavital

Световната здравна организация установи кои държави живеят най-нездравословно. Това ще рече – в кои държави гражданите злоупотребяват с алкохол и цигари

 алкохол
Както отбелязва „NV Style“ на първо място е Чешката република. При анализа експертите разглеждат неинфекциозни заболявания като сърдечни заболявания, рак и диабет. Тези заболявания често са доказателство за нездравословен начин на живот (алкохол, цигари, недохранване).

Въпреки това, в проучването все пак основните фактори на оценката са годишното потребление на алкохол на човек, годишното потребление на тютюн на човек и разпространението на затлъстяването сред населението. И на това основание Чехия зае първо място. Чехите често пият (13,7 литра чист алкохол на година на човек). Освен това Чешката република е на 11-то място по отношение на броя на изпушените цигари годишно, въпреки въвеждането на политика срещу тютюнопушенето.

Като цяло Източна Европа е най-нездравословния регион в света. 9 от 10 позиции в списъка бяха заети от страни като Словакия, Хърватия и Полша. Русия е на второ място, Словения – на трето място, а нейните жители са се превърнали в шести по големина потребител на тютюневи изделия на планетата (2,637 цигари годишно). Между другото, Съединените щати са единствената неевропейска държава, която е в първата десетка. Причината е, че 35% от възрастните в страната е с наднормено тегло.

Списъкът на най-нездравословните страни включва: Чешката република, Русия, Словения, Беларус, Словакия, Унгария, Хърватия, Полша, Люксембург, Литва и САЩ.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар