Сред лошите навици на умните хора не е злоупотребата с алкохола

banner-hepavital

С лошите навици ни карат да се борим още от деца. Но според експерти в малки дози те не носят никаква вреда


Нещо повече, някои от тях са свидетелство, че притежателят им е човек с висок интелект…

Да отлагаш

Много страници са изписани от специалистите психолози на тема защо хората отлагат. При това мнозина смятат, че невинаги причината се крие в мързела, както е прието да се смята. Често тя е свързана с подсъзнателното очакване на най-подходящия момент.

Освен това бавенето дава възможност на човека да повиши творческия си потенциал, защото през това време може по-добре да обмисли идеите си.

Да си гризеш ноктите

Много деца започват да го правят още от 5-годишни. Понякога на 7, 8, дори на 11 години продължават да си гризат ноктити или да си смучат палците. Изследване установява, че почти една трета от анкетираните имат или са имали в миналото един или и двата навика.
ред 13-годишните вече много по-малко са тези, които продължават да го правят. И с възрастта броят им продължава да намалява.

Специалисти са установили, че навикът да се гризат ноктите или да се смуче палецът намалява вероятността от възникване на алергия при детето. Въпреки това родителите не бива да поощряват тези навици. И двата имат и негативни последствия, тъй като се уврежда кожата на палеца или около нокътя и става податлива

Да се закъснява

Ако постоянно закъснявате, това несъмнено ще окаже негативно влияние върху личните и професионалните ви отношения. Ще ви смятат за неорганизиран човек, който не цени нито своето, нито времето на доугите.

Експертите обаче отбелязват и друга страна на хората, които имат навика да закъсняват. Обикновено те са много оптимистични и гледат нереалистично на заобикалящия ги свят. Те действително вярват, че могат да стигнат навреме за срещата, при това по пътя да свършат още няколко важни неща.

С други думи, постоянните закъснения са характерни за оптимистите, които вярват в по-добрия вариант на развитие на събитията.

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар