Създайте свой собствен кодекс на честта!

banner-hepavital

За да ви е спокойна съвестта, и за да постигате онова, което сте си наумили, създайте свой собствен кодекс на честта


Когато мислим, че правото е на наша страна, но постъпваме така, както ни диктува съвестта, често сме в отбора на губещите. И нищо в живота ни не се получава така, както сме го искали, или планували.

Как да постъпим? Да напишем нов кодекс на честта и съвестта. Не гледайте другите, слушайте само сърцето си. Помислете кои правила за вас са неотменни, кои принципи не бихте пристъпили при никакви обстоятелства. И ги запишете – ясно, по точки. Имайте предвид, че забраните не трябва да са прекалено много. Десет лични заповеди –

А сега буквално няколко думи за нахалниците. Не за тези, които пререждат опашките, нахалстват в градския транспорт и безогледно сядат на свободните седалки точно под носа на прегърбените бабички. Такива типове предизвикват у нормалния човек най-малко осъждане и дори отвращение. А и повечето от тях не са щастливи и затова се държат, меко казано, некрасиво.

Нека си спомним за дръзките късметлии, които успяват във всичко, които нагло се усмихват и живеят за свое удоволствие, докато другите се блъскат като къртове. На които дълбоко в душата си симпатизираме и дори малко им завиждаме. Нима те наистина са безсъвестни негодници? Едва ли.
Може би са възпитавани различно или са се оказали по-слабо внушаеми, или по-рано са разбрали какво им пречи да вървят напред – и затова по-рано от нас са станали щастливи. Нима това е наглост?

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.