Съсипах си черния дроб от много пиене и безхаберие

banner-hepavital

Имам сериозни проблеми с черния дроб, защото прекалявах с алкохола. Моята зависимост към алкохола е едва от няколко години, но успя да ми развали здравето

черния дроб

Имам сериозни проблеми с черния дроб. И тези проблеми ги имам, въпреки че сравнително малко време прекалявах с пиенето. Представям си как се чувстват хората, които пият цял живот, или поне по-дълго време от мен.

Аз разбирам, че всичко е въпрос на организъм, но човек не бива да се оставя на течението, да живее по инерция. Това ще рече, че колкото по-скоро се решат проблемите със зависимостта към алкохола, толкова по-добре.

Чета тук, че има хора, които заради пиенето, са загубили семействата си, или пък им се е случило нещо друго. Аз нямах проблеми с жена ми. Благодарение на нея се спрях навреме, за да си помогна на черния дроб. Разбира се, много ми повлия това и че разбрах, че съм болен. Не може да се игнорира такова нещо. Но, ако нямах подкрепа от страна на жена ми, не знам дали щях да успея сам. И капките Алкофитал тя ми каза да си ги поръчам, и да ги пия. Даже ми напомняше да си ги взимам, ако ме видеше, че нещо се отпускам, и ще забравя да си взема дозата.

Сега се чувствам добре. Не съм си оправил още здравето напълно, но смятам, че това ще се случи в най-скоро време.

Георги Тодоров от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар