С Алкофитал добавих три години живот без алкохол

banner-hepavital

След като в продължение на почти 5 месеца използвах постоянно капките Алкофитал, аз добавих три години живот без алкохол

Алкофитал

Днес се навършват точно три години, откакто не употребявам алкохол. Дължа тази победа на капките Алкофитал. С тяхна помощ успях да се откъсна от един навик, който направо съсипваше живота ми и здравето ми. Бях на ръба да направя някоя глупост със себе си, защото се бях объркал с едни хора, с едни ситуации… И то главно заради алкохола. Заради това, че предпочитах да пия, вместо да се прибера при семейството ми. Затова и че отсъствах от работа, напуснах, после пак започнах… И след време не ме интересуваше нищо друго, освен да пия и да се събирам с хората, които бяха като мен.

Трябва да кажа, че отказването на беше лесно. Не мина като по вода. Но капките Алкофитал много ми помогнаха. Най-вече ми помогна това, че те имат някакво действие върху центъра за зависимости в мозъка. Като се взимат по-продължително време, започва да се усеща едно отвращение към алкохола. И така се постига едно постепенно отказване от алкохола. Аз положих много усилия и успях. Защото, ако това не се беше случило, сега нямаше да пиша това, а най-вероятно или щях да съм умрял, или да ми е все едно какво се случва с мен.

Румен Тодоров от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.