С Алкофитал отказването на алкохола най-после ми се случи!

banner-hepavital

Отказването на алкохола не е събитие, което може да очаквате да ви се случи. Не и ако не положите някакви усилия, за да стане факт

отказването на алкохола

Отказването на алкохола на мен лично ми отне около 2 години. Едва през последните 7-8 месеца мога да кажа, че онова, за което положих много усилия, наистина ми се случва. В тази връзка пиша това до вас, защото капките Алкофитал много ми помогнаха. Започнах да ги взимам преди около година. Приемах ги в продължение на 2-3 месеца и ето сега, от 7-8 месеца вече аз изобщо не съм пил алкохол.

Затова има заслуга както капките Алкофитал, така и моето крайно упорство. По времето на отказването на алкохола съм имал някои моменти, в които не съм се представял много добре. Но, за мен това е минало. Разбрах какво ми трябва, знам какво е нужно да направя, и не смятам да се предавам. Знам, че всичко зависи от мен. Но, също така разбрах, че за да се справя ми е нужна подкрепата и на моите близки. А аз много дълго време отказвах да приема тяхната помощ. Просто се бях заинатил и отказвах да погледна проблема в очите. Радвам се, че това вече е в миналото и че съм в състояние да живея нормално, като човек, който вече не зависи от алкохола.

Мирослав Петков от София

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.