С Алкофитал постигнах пълна ремисия от алкохола

banner-hepavital

Благодарение на капките Алкофитал успах да постигна пълна ремисия. Имах известни трудности при отказването, но капките ми помогнаха да ги преодолея

Алкофитал

Капките Алкофитал ми дадоха възможност да се откажа от алкохола напълно. Благодарение на тях успях да постигна пълна ремисия в продължение на вече почти 3 години.

Аз още от самото начало знаех за тези капки. Обаче поради някаква причина отказвах да ги взема, въпреки че жена ми ме умоляваше много пъти. Нейното предложение стана актуално едва след като разбрах, че само моя инат не е достатъчен.

Има си нужда от отказване на алкохола. Така, както има нужда при отказване на алкохола да се ползва някакво помощно средсто, някаква добавка. Капките Алкофитал наистина ми помогнаха, като в рискови за мен моменти са предотвратявали използването на алкохол. С помощта на Алкофитал постигнах една непоносимост към алкохола. Сега вече знам, че и да имам проблем, че и да искам да пия, няма да ми се отдаде такъв случай, защото капките ще стопират всяко желание.

Те предизвикват непононсимост към алкохола. Така че, като почна да пия, и като съм пил малко, и като взема от капките Алкофитал ми става едно лошо и не особено добре. И така спирам да пия. Иска се само малко инат и малко воля. И разбира се – за да се откаже алкохола е добре да си вземете Алкофитал. Капките доказано помагат при отказване на алкохола.

Борис Траянов от Шумен

 

Капките Алкофитал са ЕДИНСТВЕНОТО ДОКАЗАНО ЕФИКАСНО средство против алкохолизъм.

Комбинацията от зелен овес и шизандра спомага за овладяване на алкохолната зависимост.

Билковите капки Алкофитал са дарили спокойствие на хиляди семейства. Ликвидирайте алкохолните проблеми и

ПОРЪЧАЙТЕ СЕГА С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

За повече информация : 02/850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл info@kapkite.com

Добавете коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.